Auto kopen

Auto kopen bij Autobedrijf van Leussen
Autobedrijf van Leussen is officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en heeft vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al meer dan 40 jaar staat Autobedrijf van Leussen voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Sinds 1976 zijn actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel van auto's. In onze showroom bieden wij u een compleet aanbod nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van Toyota, Lexus en Ford.  Bekijk hier onze volledige voorraad nieuwe en gebruikte auto's

Wij helpen u graag de auto te vinden die het beste bij u past. Kom langs bij een van onze vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen of Dalfsen of neem contact met ons op. De koffie staat klaar!

Auto Kopen

Nieuwe Toyota kopen bij Autobedrijf van Leussen
Autobedrijf van Leussen is officieel dealer van het automerk Toyota. Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een nieuwe Toyota personenauto, of een nieuwe bedrijfsauto van Toyota? U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle, Raalte, Ommen of Dalfsen. Wilt u meer informatie, het aanvragen van een brochure, of wilt een proefrit maken in een van de modellen van Toyota? Neem contact op met een van onze medewerkers. Een compleet overzicht van alle nieuwe Toyota modellen en alle lopende acties vindt u hier

Nieuwe Lexus kopen bij Van Leussen Lexus Zwolle
Lexus Zwolle is officeel dealer van het automerk Lexus. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Lexus? U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle. Hier vindt u een overzicht van alle nieuw modellen van Lexus. Voor het aanvragen van een proefrit of het opvragen van een borchure klikt u hier

Klik hier voor alle modellen van Lexus, het aanvragen van een proefrit en meer informatie. Of neem contact op met een van onze medewerkers van Lexus Zwolle.

Lexus kopen


Nieuwe Ford kopen bij Autobedrijf van Leussen
Autobedrijf van Leussen vestiging Ommen is dealer van het automerk Ford. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Ford personenauto, of een nieuwe bedrijfswagen van Ford? U bent van harte welkom in onze showroom in Ommen. Klik hier voor alle modellen, het aanvragen van een proefrit en meer informatie. Of neem contact op met een van onze medewerkers van Ford Ommen. U vindt bij ons ook een ruim aanbod gebruikte auto's en bedrijfswagens van het merk Ford. De volledige voorraad nieuwe auto's en gebruikte auto's vindt u in onze occasion voorraad. Wilt u een proefrit maken, of een vrijblijvende offerte laten opstellen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Ford Kopen

Occasion kopen bij Autobedrijf van Leussen
Autobedrijf van Leussen heeft altijd een zeer ruim aanbod occasions op voorraad. Wij bieden u een ruim aanbod jong gebruikte occasions, hybride auto's, personenauto's en bedrijfswagens. 

Heeft u interesse in het kopen van een occasion van het merk Toyota, Lexus of Ford? Kijk dan voor het complete occasion overzicht personenauto’s en bedrijfswagens van onze vestigingen in ons occasion overzcht. Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij gaan graag voor u op zoek naar de juiste auto. 

Afleverpakket: Alle occasions leveren wij optioneel voor € 599,= met 12 maanden BOVAG garantie, NAP gecheckte KM stand, Onderhoud volgens fabrieksschema, nieuwe APK bij aflevering, halve tank brandstof, poetsen van binnen en buiten, 24 uur pechservice in heel Europa (Toyota, Lexus en Ford) en kenteken overschrijven.

Wij helpen u graag de auto te vinden die het beste bij u past! Tot ziens in onze showroom!

Onze merken

Toyota Logo Lexus Logo Ford Logo

Aangesloten bij

 Logo Erkend Duurzaam Logo NAP Logo RDW Logo