Lexus Zwolle

Welkom bij Lexus Zwolle 

Molenland 6 I 8024 AL I Zwolle 


Lexus Zwolle - Lexus dealer Zwolle 

Lexus Zwolle is de officiële dealer voor het merk Lexus in Zwolle, Overijssel en omgeving Kampen, Elburg, Oldebroek, Meppel, IJsselmuiden en Hardenberg. U vindt ons in het welbekende pand aan de Molenland 6 in Zwolle waar tevens het Toyota dealerschap gevoerd wordt. Lexus Zwolle is onderdeel van het familiebedrijf autobedrijf van Leussen. 

Al meer dan 40 jaar staat Autobedrijf van Leussen voor vertrouwde service en persoonlijke aandacht. Sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel.

Bij Lexus Zwolle vindt u de nieuwste modellen van Lexus en daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad Lexus occasions en Lexus hybride occasions. Ook voor het zakelijk of privé leasen of financieren van uw nieuwe Lexus bieden wij een passende oplossing.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, APK, reparatie of schadeherstel van uw Lexus? Neem dan contact met ons op of plan online een afspraak.

Bent u benieuwd naar beoordelingen en reviews over Lexus Zwolle? U leest de beoordelingen van onze klanten op de Lexus dealerwebsite. Wij vinden het erg leuk als u uw ervaringen met ons wil delen. 

Namens het team van Lexus Zwolle heten wij u van harte welkom.

Aangesloten bij

 Logo Erkend Leerbedrijf Logo Erkend Duurzaam Logo Nationale Auto Pas Logo RDW Logo