Schadeherstel & ruitenservice

Schadeherstel bij Van Leussen
Heeft u schade aan uw Toyota, Lexus of Ford? Wij verzorgen voor u de volledige schadeafhandeling. Wist u dat onze vestiging in Zwolle beschikt over een compleet eigen schade afdeling? En dat wij schadeherstel in geheel eigen beheer kunnen afhandelen? Schadeherstel is absoluut vakwerk en Autobedrijf van Leussen beschikt over de vakspecialisten die uw auto weer in de oude staat herstellen. Bovendien is Autobedrijf van Leussen verkozen tot Toyota en Lexus Merk Erkend Schadehersteller. Dit houdt in dat van Leussen de aangewezen partij is als merk erkend schadehersteller voor verzekerden bij o.a: Achmea, Centraal Beheer, Interpolis en Univé.  

De voordelen van schadeherstel bij Autobedrijf van Leussen op een rijtje: 

  • Deskundig schade- en glasherstel 
  • Reparatie en vervanging met originele Toyota, Lexus of Ford merkonderdelen 
  • Taxatie van schade door dealer 
  • Passend vervangend vervoer indien nodig
  • Zorgeloos herstel, wij handelen alles voor u af met de verzekeringsmaatschappij  

Verzekering
Bent u verzekerd tegen schade? Wij handelen alles voor u af met de verzekeringsmaatschappij, zodat u zo snel mogelijk zorgeloos verder kunt rijden.Kom naar ons toe of neem contact met ons op zodat uw auto zo snel mogelijk hersteld kan worden. 

Ruitschade of ruitvervanging
Ruitschade wordt vaak veroorzaakt door steenslag. Deze steentjes veroorzaken kleine beschadigingen in de voorruit van uw auto. Zo’n sterretje kan onder invloed van het weer doorscheuren. Om dit te voorkomen is het belangrijk om een sterretje in de voorruit van uw auto zo snel mogelijk te laten herstellen. Bent u verzekerd tegen ruitschade? Dan is het herstellen van een sterretje vaak gratis. Moet de voorruit vervangen worden? Dan betaald u vaak alleen het eigen risico. 

Afspraak en contact
Wilt u meer informatie over schadeherstel of een afspraak maken? Wij helpen u graag verder! 
Neem contact met ons op, of kom langs bij een van onze vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen of Dalfsen.