Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Y. uit Ommen op 01-12-2021

Uitstekend

Vlot en goed geholpen. Altijd goede service.

Gemiddeld
10

Martin uit Raalte op 01-12-2021

Goed

Prima geholpen

Gemiddeld
10

Edwin uit Wijchen op 01-12-2021

Onvoldoende

Voor de geprenteerde premium model, is de after sale van dit bedrijf / verkoper ronduit slecht te nomen. De betrefende verkoper is voortdurend in de verdediging als je hem ergens op wijs, toont weinig initiatief en reageert niet meer op een mail. Wij willen een afspraak maken voor het plaatsen van een trekhaak op ons nieuw aangekochte Lexus, en wachten al een week op reactie van de betreffende verkoper. Wij rijden al bijna 30 jaar in premium auto's (BMW en Porsche) en altijd correct behandeld zoals het hoort. De aangeschafte Lexus beantwoordt wel aan onze verwachtingen. Wellicht te adviseren om deze verkoper een cursus in communicatie en gedrag te laten volgen.

Gemiddeld
3

Charlotte uit Ommen op 30-11-2021

Goed en eerlijk geholpen bij de aanschaf van mijn Aygo.

Goed en eerlijk geholpen bij de aanschaf van mijn Aygo. Er werd de tijd genomen en er is goed geadviseerd.

Gemiddeld
10

Gerben uit Dalfsen op 30-11-2021

Onderhoud correct uitgevoerd. Ik werd prima op de hoogte gehouden.

Prettige garage. Je wordt goed ontvangen en op de hoogte gesteld van de kosten van de reparatie. Ik ben heel tevreden over deze garage.

Gemiddeld
10

ROB uit DEVENTER op 30-11-2021

EEN VRIENDELIJKE EN SERVICE GERICHT BEDRIJF.

HET IS EEN PRETTIG BEDRIJF MET VRIENDELIJKE VRIENDELIJKE MEDEWERKERS DIE DE TIJD NEMEN EN KLANTEN GOED ADVISEREN!

Gemiddeld
8

albert Smit uit Dalfsen op 28-11-2021

Goed

Prima!

Gemiddeld
9

AJ Schotman uit Den Ham op 28-11-2021

Perfecte garage in alle opzichten

Ik ben nu twee jaar bij deze garage en ik vind de service op alle fronten perfect. Een spoedklusje werd onmiddelijk gedaan, een leenauto is nooit een probleem en de rekeningen zijn netjes en duidelijk. Ingeplande afspraken worden ook perfect nagekomen. Proficiat!

Gemiddeld
10

H.E uit Ommen op 28-11-2021

alles volgens afspraak

ben goed geholpen

Gemiddeld
10

Bart Sikkens uit Zwolle op 23-11-2021

Perfecte service

Ik ben erg goed geholpen door Alphons. We zijn een goede prijs overeen gekomen en de auto is perfect afgeleverd. Op verzoek ook nog eerder.

Gemiddeld
10

Fam. H.Booij uit Genemuiden op 22-11-2021

prima service

ervaring bij van Leussen is goed en ze werken vlot en goed.

Gemiddeld
9

Ton uit Sellingen op 17-11-2021

Beetje teleurstellend

Een kleine maand geleden prettig contact gehad omtrent een Toyota C-HR, duidelijke toelichting op mijn vragen gehad en samen tot de conclusie gekomen dat de bijbetaling die ik in gedachten had niet haalbaar was. Kreeg nog de uitnodiging om, als ik in de buurt was, toch een proefrit te komen maken. Hiervan geen gebruik gemaakt. Afgelopen zaterdagmiddag ben ik gebeld met de vraag of ik nog belangstelling had. Dit werd bevestigend beantwoord maar dan moet de bijbetaling wel haalbaar zijn. Hierop werd geantwoord dan rekenen we hier toch op terug en of ik een aantal foto's wilde app-en. Dit heb ik gedaan. Vandaag gevraagd of er al iets bekend was. Reactie "Excuus. Ik ben er nog mee bezig, maar ik kom niet aan uw bedrag vandaar dat het wat langer duurt" ???? Mijn reactie "Als u niet aan mijn bedrag komt hoeft het toch niet langer te duren want het antwoord is dan duidelijk" Reactie "Jawel klopt maar ik kan het bij 1 bieding laten of ik doe meer mijn best, maar ik begrijp hier dat het te lang duurt. Dan gaan we er niet uitkomen. Ik wens u verder succes en een prettige dag" Mijn reactie "Jammer u gaf afgelopen zaterdag toch de indruk in de buurt van mijn bedrag te kunnen komen. Beetje zonde van de moeite" Reactie "Ik heb mijn best gedaan." Nogmaals in eerste instantie had ik een hele goede indruk maar heb nu toch een wat nare nasmaak.

Gemiddeld
6

Gerard Bekker uit HEINO op 15-11-2021

ben niet anders gewend

klantvriendelijkheid en kwaliteit en prijsverhouding goed op elkaar afgestemd.

Gemiddeld
10

Bob uit Lemele op 14-11-2021

Klantgericht en persoonlijk

Eerste benadering door jonge verkoper (stagiair) uitermate correct. Gemaakte afspraken worden perfect nagekomen en bieden veel vertrouwen!

Gemiddeld
10

Erik Snoek uit Balkbrug op 13-11-2021

Kwaliteit went gauw

Ondanks dat ik een uur te laat was voor mijn afspraak met ontspanning geholpen. Paar pakken koeken waren niet nodig, werden gelukkig wel geaccepteerd. Tevreden klant hoor.

Gemiddeld
10

Riemer uit Ommen op 12-11-2021

Top geholpen door de verkoper Ron Koggel.

Geen verbeterpunten.

Gemiddeld
10

johan uit genemuiden op 11-11-2021

goede ervaring met koop en levering

goede ervaringen met de koop en aflevering van mijn toyota

Gemiddeld
9

Hans Groen uit Raalte op 11-11-2021

Prima service en zeer sympathiek personeel

Onze 2e kennismaking met Van Leussen. Wederom prima service, goede voorlichting, sympathieke verkoper en duidelijke (prijs) afspraken. En, niet geheel onbelangrijk, een prima bod op de inruilauto gekregen!

Gemiddeld
10

Evie Lammers uit DARP op 10-11-2021

Vriendeliik

Werden netjes benaderd vriendelijke verkoper. Niet opdringerig beoordeelde mijn auto,op een nette manier. Verdere afhandeling bij de aanschaf van een Toyota yaris vond ik oké Vr gr evie lammers

Gemiddeld
8

Bert Veenstra uit Ureterp op 08-11-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

De Ford Cmax die ik heb gekocht zag er prima uit. Nadat de verkoop rond was is de auto prima afgeleverd. Het bedrijf heeft er alles aangedaan om mij rijklaar de weg op te sturen. Bij de aflevering waren er nog 4 gloednieuwe all season banden onder de auto geplaatst en was de distributieriem vervangen door een nieuwe. Grote klasse. Ik ben zeer tevreden over de service van autobedrijf van Leussen.

Gemiddeld
10

Wiebrig uit Wijckel op 08-11-2021

klantvriendelijke verkoper

Volgens afspraak is de auto (Toyota CHR) netjes afgeleverd. We binne der tige wiis mei, bedankt Duncan!

Gemiddeld
10

Jan Scharloo uit Zwolle op 08-11-2021

uiterst plezierig

Het bedrijf van Jan van Leussen is voor mij synoniem van: zakelijk betrouwbaar, klantvriendelijk en servicegericht. Na een korte onderbreking voelt het voor mij dus weer als vanouds en vertrouwd.

Gemiddeld
10

Geesje Geerligs uit Ommen op 07-11-2021

Service gericht

Men belde over de kwaliteit van de winterbanden. Heel goed. De herfstaktie was voor. Ik zeer zinvol. Aan de ruiten looistof had ik niet gedacht. Ook de service van de elektrische fiets, prima. Werd zelfs voor mij buiten gezet.

Gemiddeld
10

wim uit kampen op 06-11-2021

Heel goede service

Alles liep perfect bij de aankoop.

Gemiddeld
8

Veenstra uit Stegeren op 06-11-2021

Goed

Ik kon meteen een afspraak maken, werd goed ontvangen. De service was snel en ik kreeg een vervangende auto tijdens de Werkzaamheden

Gemiddeld
10