Auto verzekeren

Auto verzekeren Autobedrijf van Leussen 

Natuurlijk wilt u uw auto goed verzekeren. Bij Autobedrijf van Leussen adviseren wij onze klanten al vele jaren de Toyota Polis. De Toyota Polis biedt heldere en transparante voorwaarden en is snel en eenvoudig bij Autobedrijf van Leussen af te sluiten. U kunt voor schadeherstel gewoon terecht bij de officiële Toyota dealer. Kwaliteit, betrouwbaarheid en ­service zijn daarmee gegarandeerd. Wilt u meer weten over het verzekering van uw auto en de beste voorwaaren? Neem dan contact met ons op.

 

Waarom kiezen voor de Toyota Polis? 

- Uitstekende polisvoorwaarden

- Schadeherstel bij de eigen dealer, zonder eigen risico

- Schadeherstel met originele onderdelen- Snel en eenvoudig af te sluiten

- Inclusief vervangend vervoer

- De auto van uw partner stapt in op hetzelfde bonus / malus niveau

 

Bereken uw premie voor de Toyota Polis 

 

Vragen en contact:

Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden voor het verzekeren van uw Toyot, Lexus of Ford. Neem contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen in Zwolle, Ommen of Dalfsen

 

 

 

Verzekeren van uw Lexus 

Exclusief voor particuliere Lexus rijders is er de Lexus polis. Een volledig casco verzekering voor uw Lexus waarbij in geval van (ruit)schade uw auto altijd bij uw Lexus dealer gerepareerd wordt. Dit biedt diverse specifieke voordelen.


Waarom een Lexus Polis? 

Eén adres voor schade: bel de Lexus dealer en het wordt geregeld. Bovendien staat de Lexus dealer voor kwaliteit en zekerheid. Omdat deze met originele onderdelen werkt, blijft de fabrieksgarantie behouden. Afhankelijk van de dekking vergoedt de verzekering bij total loss de kosten van de aanschaf van hetzelfde type auto. Afhankelijk van de dekking vergoedt de verzekering bij total loss de kosten van de aanschaf van hetzelfde type auto.


Bereken uw premie voor de Lexus Polis

 

Vragen en contact : 

Wij kijken graag samen met nu naar de mogelijkheden voor het verzekeren van uw Lexus. Neem contact met ons op of kom langs bij Lexus Zwolle