Toyota This is the moment actie

this is the moment voor een nieuwe Toyota bij Autobedrijf van Leussen Zwolle, Ommen, Dalfsen

This is the moment voor een nieuwe Toyota! 

Doe de kentekencheck en zie direct hoeveel inruilvoordeel u ontvangt bij aanschaf van een nieuwe Toyota bij Autobedrijf van Leussen Zwolle, Dalfsen, Ommen. U profiteert nu van maximaal voordeel bij  aanschaf van uw nieuwe Toyota Aygo, Yaris, Auris, CH-R, Verso, Prius of RAV4. 


Hoe werkt het? 

Ga naar de actiepagina en  vul uw kenteken en kilometerstand in. Geef aan naar welk model Toyota uw voorkeur uit gaat. U ziet direct wat het maximale inruilvoordeel op uw huidige auto is en voor welk bedrag u nu al in een gloednieuwe Toyota kunt stappen. Kiest u voor een Hybride Toyota? Dan profiteert u nu van extra veel voordeel op een nieuwe Toyota Hybrid!


Aktie: win het aankoopebedrag van uw nieuw Toyota terug! 

Wilt u kans maken om het volledige aankoopbedrag terug te winnen? Doe dan snel de kentekencheck, vraag de persoonlijke voucher aan en neem deze mee tijdens uw bezoek aan onze vestiging in Zwolle, Dalfsen of Ommen. Wij voeren uw voucher in het systeem in en na aanschaf van een nieuwe Toyota bij Toyota van Leussen maakt u kans om het volledige bedrag terug te winnen. *Zie de aktievoorwaarden  
 

*Disclaimer: 

Actieperiode loopt van 1 mei 2018 t/m 3 juni 2018 17:00 uur (uiterste registratiedatum 3 augustus 2018). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 
* bekijk de aktievoorwaarden 

Bepaling van uw inruilwaarde:

Op basis van de door u opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van uw auto. De inruilwaarde van uw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van uw auto bij uw Toyota-dealer. Ga voor uw persoonlijk aanbod naar uw Toyota-dealer.

Persoonlijk aanbod extra inruilwaarde:

De extra inruilwaarde is een persoonlijk aanbod. De hoogte van uw extra inruilwaarde is afhankelijk van de auto welke u wenst in te ruilen en het model van de nieuwe Toyota welke u wenst te kopen. De extra inruilwaarde geldt daarom uitsluitend voor de door u opgegeven inruilauto in combinatie met het gewenste (nieuwe) model Toyota. Mocht u een aanbod wensen voor een ander model Toyota en/of een andere inruilauto, dan kunt u een nieuw persoonlijk aanbod aanvragen.

Voorwaarden:

Uw persoonlijke inruilaanbod met extra inruilwaarde en de daarbij behorende voucher is 2 weken geldig. Ofschoon deze met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kunnen wij niet uitsluiten dat er eventuele onjuistheden in de gegevens voorkomen, van welke aard dan ook. Dit aanbod is niet geldig i.c.m. andere acties.
De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om u informatie over de producten en/of diensten van Toyota via Louwman & Parqui B.V. en de Toyota dealers te kunnen aanbieden. Hierbij wordt gehandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. U kunt zich altijd verzetten tegen het verdere gebruik van uw gegevens door te bellen met 0800-0369.