Auto financieren

Auto financieren bij Autobedrijf van Leussen

Wilt u uw nieuwe of gebruikte auto financieren? Toyota, Lexus en Ford bieden hier verschillende mogelijkheden voor. Onze medewerkers maken graag een passend aanbod op maat voor u. Klik hier om contact op te nemen
Toyota op maat: 

Met Toyota Op Maat stelt u zelf uw Toyota samen zoals u dat wilt, tegen een vast laag bedrag per maand. Een optimale combinatie van keuze en zekerheid. U heeft zelf in de hand hoe compleet u uw Toyota wilt hebben en dus ook welk maandbedrag u betaalt.

Na de looptijd van 3 jaar bent u vrij om te beslissen of u uw Toyota wilt houden, wilt inleveren of dat u over wilt stappen naar een nieuwe Toyota. Dankzij de betrouwbaarheid van Toyota profiteert u bovendien van een gegarandeerde inruilwaarde. De gegarandeerde inruilwaarde kunt u gebruiken voor de aanbetaling van uw volgende Toyota met Op Maat. Daarnaast is uw maandbedrag lager, doordat u een slottermijn heeft.

Kortom, Toyota Op Maat is een goed alternatief voor Private Lease met het voordeel van keuzevrijheid. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact op met onze medewerkers.

 

 

Toyota betaalplaan:

Met het Toyota betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waaraan u toe bent. Een aanbetaling of de inruil van uw huidige auto kan gebruikt worden om de kredietsom te verlagen. Of hebt u liever nú geld vrij voor andere uitgaven? Dan spreekt u een slottermijn af, waardoor de maandelijkse lasten lager zijn. Raadpleeg de voorwaarden en bekijk de regelgeveing consumentenfinanciering

 

Vragen en contact

Wij helpen u graag met de diverse mogelijkheden voor financieren van uw nieuwe of gebruikte auto. U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle, Dalfsen of Ommen om de mogelijkheden door te spreken. Onze contactgegevens vindt u hier.